T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / PAMUKKALE - Hulusi Kulaklı Ortaokulu

Haberler

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 6/B sınıfı öğrencileri "Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması" kapsamında geziye katılmışlardır.

Nis

 

Halter yıldız erkekler 45kg da Denizli 1.si Kadir Ongun

Halter yıldız erkekler 40kg da Denizli 1.si Ahmet Horzum 

Ordu Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazadılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. 

Nis

Milli eğitim bakanlığı ve Yeşilay cemiyeti ile birlikte düzenlenen "sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek"projesi kapsamında edebi eser alanında okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Elif Selçuk İl birincisi oldu.

Nis

Okulumuzda satranç turnuvası yapıldı. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Murat Ercan Kıvrak ögretmenimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Mrt

Mrt

İstiklal marşımızın kabulünün yıl dönümünde bu eşsiz eseri Türk Milletine armağan eden Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Okulumuz 8/A sınıfı öğrencilerinden Berfin KAYA Okul Sporları Yıldız Kızlar Tekvando İl Birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Şubat ayı örnek sınıfımız 5/A sınıfı olmuştur. Sınıfımızı,  göstermiş oldukları örnek davranışlardan dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz 6/C sınıfından Atrinnede Akkem okul sporları Yıldız Kızlar Atletizm 800m koşu yarışında Denizli 2.si oldu. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Okulumuz hentbol takımları başarıdan başarıya koşuyor. Isparta'da grup birincisi olarak yarı finallere çıkan yıldız erkeklerimizden sonra Denizli şampiyonu olan küçük erkek ve küçük kız takımlarımız da 9-12 Ocak tarihleri arasında İzmir'de yapılan grup müsabakalarında ilimizi başarıyla temsil ettiler. Müsabakaları küçük kızlarımız grup ikincisi olarak tamamlarken, küçük erkeklerimiz grup birincisi olarak yarı finallere çıktılar. Hentbolcülerimiz hem yıldız erkeklerde hem de küçük erkeklerde yarı finallere çıkma başarısını yakalamış oldular. Takımlarımızı çalıştıran öğretmenlerimiz Esen Kutlu, Mustafa Uslu ve Hacer Uslu'yu tebrik ediyor, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Burdur ve Manisa'daki yarı finallerde ilimizi temsil edecek olan takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencisi Ecrin Güneş, Yıldız Kızlar Judo Denizli birincisi oldu. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Aralık ayı örnek sınıfımız belli oldu. Okulumuz öğretmenlerinin ve yardımcı personelin puanlamaları sonucunda Aralık ayı örnek sınıfımız 7/C sınıfı oldu. Öğrencilerimizi ve sınıf rehber öğretmenleri Nazire Özer'i tebrik ediyoruz.

Ara

 

 Hentbol takımlarımız Türkive

şampiyonluğuna koşuyor. Denizli

sampiyonu yıldız erkekler takımımız

lsparta'da yapilan grup müsabakalarında

da birinci oldular. Yıldızlarımız şubat

ayında yaplacak olan yarı final maçlarında

bölgemizi temsil edecekler. Öğrencilerimizi,

öğretmenlerimiz Hacer Uslu, Mustafa

Uslu ve emeği geçen herkesi kutluyor,

başarlarının devamını dliliyoruz.