Okulumuz Hentbol Takımları Başarıdan Başarıya Koşuyor

Okulumuz hentbol takımları başarıdan başarıya koşuyor. Isparta'da grup birincisi olarak yarı finallere çıkan yıldız erkeklerimizden sonra Denizli şampiyonu olan küçük erkek ve küçük kız takımlarımız da 9-12 Ocak tarihleri arasında İzmir'de yapılan grup müsabakalarında ilimizi başarıyla temsil ettiler. Müsabakaları küçük kızlarımız grup ikincisi olarak tamamlarken, küçük erkeklerimiz grup birincisi olarak yarı finallere çıktılar. Hentbolcülerimiz hem yıldız erkeklerde hem de küçük erkeklerde yarı finallere çıkma başarısını yakalamış oldular. Takımlarımızı çalıştıran öğretmenlerimiz Esen Kutlu, Mustafa Uslu ve Hacer Uslu'yu tebrik ediyor, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Burdur ve Manisa'daki yarı finallerde ilimizi temsil edecek olan takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Yayın: 13.01.2024 - Güncelleme: 13.01.2024 14:19 - Görüntülenme: 63