E-TWINNING YARDIM ET MUTLU ET

Okulumuz öğretmenlerinden Elif Çelik tarafından yürütülen "Yardım Et Mutlu Et"  e-twinning projemiz...

PROJE AMACI: Öğrencilerimizi; insani değerlerimizden yardımlaşma konusunda çalışmalarını sağlayarak arkadaşlarına ve çevrelerine faydalı olmalarını sağlamak.

Öğrencilerin empati yapmasını sağlamak.
Yardımlaşma alışkanlığı kazandırmak.
Yardıma desteğe ihtiyacı olan bireylerin problemini hafifletmek.

Ekim: Projemizin öğrencilere tanıtılması ve öğrenciler arasında logo afiş yarışma düzenlenecek.
Kasım: Desteğe ihtiyacı olan bireyleri belirlemek için anket düzenlenecek. Tarihimizde var olan sosyal yardımlaşma ve dayanışma kurumlarının işlevleri öğrenciler tarafından araştırılıp metin, şiir, video, fotoğraf, slayt olarak paylaşılacak
Aralık: Kermes düzenlenecek.
Ocak: Kermesten elde edilen gelir karne hediyesi olarak takdim edilecek.
Şubat: Kitap kumbarası oluşturulacak. Öğrencilerimiz okudukları kitapları arkadaşlarının da faydalanması için kitap kumbarasına teslim edecekler.
Mart: Öğretmenlerimizden; desteğe ihtiyacı olan bireylerimizin ramazan ayını rahat geçirmeleri amacı ile erzak temini yapılacaktır. 2.kermes düzenlenecek
Nisan: Mart ayında temin edilen erzaklar belirlenen bireylere ulaştırılacak
Mayıs: Ramazan bayramında afiş yarışmasında birinciye ve yetim öğrencilerimize hediye verilecek.Yıl boyunca yaptığımız çalışmalar ebook halinde, resimler, sunular Eba'da yayınlanacak

Öğrencilerimiz arasında hoşgörü empati dayanışma ve yardımlaşma artacak.
Öğrencilerimizin arkadaşlık bağları artacak.
Ailelerine çevrelerine ve akranlarına örnek olacaklar.
Öğrencilerimiz topluma faydalı olduklarını hissedecek.
Öğrencilerimiz ve desteğe ihtiyacı olan bireyler toplumda yalnız olmadıklarını fark edecek.

Yayın: 21.10.2019 - Güncelleme: 31.12.2019 14:40 - Görüntülenme: 848